ΥΛΙΚΑ
2 κιλά
κρέας γίδινο
5
πατάτες μέτριες κομμένες στα τέσσερα
5
κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
5
καρότα κομμένα σε ροδέλες
2
κλωνάρια σέλινο μέτρια (φύλλα και κοτσάνι)
Αλάτι,
πιπέρι
1
ντομάτα ώριμη ξεφλουδισμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε
τη γίδα σε μερίδες. Τη βάζετε σε κατσαρόλα με νερό να πάρει βράση για 10 λεπτά.
Ύστερα τη σουρώνετε και την ξεπλένετε καλά. Τη βάζετε σε κατσαρόλα με νερό και
αλατοπίπερο να βράσει για δύο ώρες. Τέλος ρίχνετε τα χορταρικά και τα αφήνετε
να βράσουν για 20 λεπτά περίπου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου