Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Μακαρονόπιτα


ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μακαρόνια χοντρά 
6 κ.σ. βούτυρο
5-6 αυγά
300 γραμ. τυρί φέτα χοντροκομμένη
 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα χοντροκομμένη 
2 φλιτζάνια γάλα
4 φύλλα πλαστά χειροποίητα
αλάτι, πιπέρι




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε τα μακαρόνια, όχι πολύ αλλά να κρατάνε και τα στραγγίζετε. Μόλις
κρυώσουν
προσθέτετε το γάλα, το βούτυρο και τα ανακατεύετε με τα μακαρόνια.
Ρίχνετε λίγο αλάτι, πιπέρι, τα αυγά χτυπημένα,τα τυριά και τα ανακατεύετε όλα
μαζί.
Λαδώνετε ένα ταψί και στρώνετε τα  δυο (2)  λαδωμένα φύλλα, ρίχνετε τη γέμιση
και έπειτα
σκεπάζετε με άλλα 2 φύλλα. Αλείφετε με βούτυρο και ψήνετε για 45 λεπτά στους
180-200 βαθμούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου