ΥΛΙΚΑ
3 χούφτες
καλαμποκίσιο αλεύρι
½ χούφτα άσπρο
αλεύρι
προζύμι
χλιαρό νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύετε με το νερό το καλαμποκίσιο αλεύρι, μέχρι να γίνει ζύμη.
- Μόλις κρυώσει λίγο, ρίχνετε το άσπρο αλεύρι το αλάτι και το προζύμι και το πλάθετε.
- Βάζετε τη ζύμη σε μια λεκανίτσα να φουσκώσει. Το πατάτε με τη παλάμη και το πλάθετε ξανά.
- Βάζετε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψί και όταν φουσκώσει λίγο το ψήνετε στο φούρνο, στους 200ο c για 30-35 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου