Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΠΟΜΠΟΤΑ


ΥΛΙΚΑ
3  χούφτες καλαμποκίσιο αλεύρι
½ χούφτα άσπρο  αλεύρι 
προζύμι
χλιαρό νερό





ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύετε με το  νερό το καλαμποκίσιο αλεύρι, μέχρι να γίνει ζύμη.
  • Μόλις κρυώσει λίγο, ρίχνετε το άσπρο αλεύρι το αλάτι και το προζύμι και το  πλάθετε.
  • Βάζετε τη ζύμη σε μια λεκανίτσα να φουσκώσει. Το πατάτε με τη παλάμη και το πλάθετε ξανά.
  • Βάζετε τη ζύμη σε λαδωμένο ταψί και όταν φουσκώσει λίγο το ψήνετε στο φούρνο, στους 200ο  c  για 30-35 λεπτά. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου