ΥΛΙΚΑ
2 χούφτες γεμάτες καλαμποκίσιο αλεύρι
1 χούφτα γεμάτη αλεύρι άσπρο
1 κουταλιά αλάτι
1 φλιτζάνι λάδι
νερό βραστό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύετε σε μια λεκάνη το καλαμποκίσιο και το σταρένιο αλεύρι, και το αλάτι.
- Κάνετε βαθούλωμα στο μέσο όπου ρίχνετε σιγά – σιγά βραστό νερό και
- ανακατεύετε μέχρις ότου να γίνει η ζύμη μαλακή.
- Τη βάζετε σε ταψί που το έχετε προηγουμένως αλείψει με λάδι.
- Χαράζετε την επιφάνεια σταυρωτά και ψήνετε στο φούρνο στους 210ο c για 20-25΄.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου