Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Κουλούρα


ΥΛΙΚΑ
2 χούφτες γεμάτες καλαμποκίσιο αλεύρι
1 χούφτα γεμάτη αλεύρι άσπρο
1 κουταλιά αλάτι
1 φλιτζάνι λάδι
νερό βραστό




ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ανακατεύετε σε μια λεκάνη το καλαμποκίσιο και το σταρένιο αλεύρι, και το  αλάτι.
  • Κάνετε βαθούλωμα στο μέσο όπου ρίχνετε σιγά – σιγά βραστό νερό και
  • ανακατεύετε μέχρις ότου να γίνει η ζύμη μαλακή.
  • Τη βάζετε σε ταψί που το έχετε προηγουμένως αλείψει με λάδι.
  • Χαράζετε την επιφάνεια σταυρωτά και ψήνετε στο φούρνο στους 210ο c για 20-25΄. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου