ΥΛΙΚΑ
1 φλιτζάνι λάδι
200 γραμ. γιαούρτι
500 γραμ. γάλα
4 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
1 σακουλάκι σόδα (50 γραμ)
400 γραμ. τυρί φέτα χοντροτριμμένη
3 φλιτζάνια αλεύρι σταρένιο
1 κρόκο αυγού διαλυμένος σε λίγο νερό
100 γραμ. τυρί φέτα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύετε το αλεύρι με το λάδι, το γάλα, το
γιαούρτι και τη σόδα.
Προσθέτετε τη φέτα και τα αβγά και ανακατεύετε καλά
καλά ώστε να γίνει χυλός. Στη συνέχεια ρίχνετε το χυλό σε λαδωμένο ταψί και απο
πάνω προσθέτετε τη φέτα και το κρόκο του αυγού για χρώμα. Ψήνετε σε μέτριο
φούρνο για 30 -40 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου