ΥΛΙΚΑ
½ κιλό ρύζι
3 αυγά ελαφρά χτυπημένα
2 κ.σ.
βούτυρο
λάδι για τα φύλλα
½ κιλό τυρί φέτα τριμμένη
λίγο αλάτι
6 φύλλα χειροποίητα
2 φλιτζάνια γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε το ρύζι σπυρωτό με το γάλα.
Το βάζετε σε μια λεκάνη και προσθέτετε το αλάτι, το
βούτυρο, τα αυγά και τη
φέτα. Ανακατεύετε καλά.
Απλώνετε 2 φύλλα σε ένα ταψί, αφού τα αλείψετε με
λάδι. Βάζετε επάνω λίγη
γέμιση και σκεπάζετε με δυο φύλλα λαδωμένα μεταξύ τους.
Επάνω βάζετε την
υπόλοιπη γέμιση και την καλύπτετε με τα υπόλοιπα δυο φύλλα.
Λαδώνετε, χαράζετε σε τετράγωνα και ψήνετε σε
δυνατό φούρνο για μισή ώρα
περίπου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου