ΥΛΙΚΑ
2 κιλα αγριόπαπιες καθαρισμένες
5 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
6 φύλλα πλαστά χειροποίητα
300 γραμ. τυρί φέτα χοντροκομμένη
1 φλιτζάνι λάδι
καλαμποκίσιο αλεύρι
αλάτι πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα παπιά με τα κρεμμύδια σε λίγο νερό. Τα
ξεκοκαλίζετε, βγάζετε την
πέτσα και τα κόβετε μικρά κομμάτια.
Λιώνετε και τα κρεμμύδια. Τσιγαρίζετε καλά το κρέας
στο λάδι ενώ στο ζουμί
ρίχνετε
καλαμποκίσιο αλεύρι, ανακατεύετε και κάνετε κρέμα.
Στρώνετε στο λαδωμένο ταψί 3 φυλλα, βάζετε από πάνω το κρέας και ρίχνετε
την κρέμα. Επάνω τοποθετείτε τα άλλα 3 φύλλα λαδωμένα, χαράζετε και ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
Σημείωση: Αντί για παπιά μπορείτε να βάλετε άλλα
αγριοπούλια όπως τρυγόνια, μπεκάτσες, λούφες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου