ΥΛΙΚΑ
1 κιλό ανάμεικτα άγρια χόρτα χοντροκομμένα
250 γραμ. αλεύρι
1 φλιτζάνι λάδι
5 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 φλιτζάνι τυρί φέτα τριμμένη
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τρίβετε τα χόρτα με τα χέρια μαζί με αλάτι, τα στίβετε και πετάτε τους χυμούς τους.
- Τα αναμειγνύετε με τα άλλα υλικά, το μισό λάδι και λίγο νερό.
- Τα αδειάζετε σε βουτυρωμένο ταψί. Ρίχνετε και το υπόλοιπο λάδι.
- Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου