ΥΛΙΚΑ
2
κιλά συκώτι μοσχαρίσιο, καλά πλυμένο
2
πάνες (μπόλιες ή σκέπες )
αλάτι,
πιπέρι
ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε το συκώτι σε κομμάτια ορθογώνια και την πάνα (μπόλια) σε κομμάτια διπλάσιου μήκους τουλάχιστον. Αλατοπιπερώνετε.
- Τυλίγετε μέσα σε κάθε τεμάχιο της πάνας από ένα κομμάτι από το συκώτι
- Περνάτε στη σούβλα και ψήνετε σε σιγανή φωτιά.
- Όταν το φρυγαδέλι ψηθεί ρίχνετε λεμόνι και ρίγανη.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου