Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΦΡΥΓΑΔΕΛΙΑ


ΥΛΙΚΑ 
2 κιλά συκώτι μοσχαρίσιο, καλά πλυμένο
2 πάνες (μπόλιες ή σκέπες )
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη







ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβετε το συκώτι  σε κομμάτια ορθογώνια  και την πάνα (μπόλια) σε κομμάτια διπλάσιου μήκους τουλάχιστον. Αλατοπιπερώνετε.
  • Τυλίγετε μέσα σε κάθε τεμάχιο της πάνας από ένα κομμάτι από το συκώτι
  • Περνάτε στη σούβλα και ψήνετε σε σιγανή φωτιά.
  • Όταν το φρυγαδέλι ψηθεί ρίχνετε λεμόνι και ρίγανη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου