ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό ανθότυρο
2 αυγά ελαφρά χτυπημένα
1 κιλό κρεμμύδια
ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι άνηθο ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι
λάδι
αλάτι, πιπέρι
6 φύλλα πλαστά χειροποίητα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνετε τα 4 φύλλα και τα τρίβετε. Τσιγαρίζετε στο
λάδι τα κρεμμύδια και τα βράζετε με
λίγο νερό ώστε να μαλακώσουν και να φύγει η
σπιρτάδα τους.
Λιώνετε με το πιρούνι το ανθότυρο και προσθέτετε τα
κρεμμύδια, τον άνηθο, τα αβγά τα
ψημένα
φύλλα και ανακατεύετε.
Βάζετε το
ένα φύλλο σε λαδωμένο ταψί, προσθέτετε τη γέμιση και σκεπάζετε με το άλλο φύλλο.Αλείφετε με
λάδι, χαράζετε και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μια ώρα περίπου.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου