ΥΛΙΚΑ
½ κιλό
χοιρινό ψαχνό
½ κιλό
βοδινό ψαχνό
½ κιλό
προβατίνα μπούτι ψαχνό
1
φλιτζάνι κεφαλγραβιέρα κομμένη σε κύβους
6-8
σκελίδες σκόρδο
2 κ.
σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι βούτυρο
αλάτι,
πιπέρι
Ζυμάρι: (1 κούπα αλεύρι, 5 κ. σ. λάδι,
αλάτι, χλιαρό νερό).
Ανακατεύετε και ζυμώνετε.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβετε τα κρέατα σε κομμάτια μεγέθους καρυδιού, τα πλένετε καλά και τα ζεματάτε σε βραστό νερό για 5 λεπτά .
- Αλατοπιπερώνετε και τα βάζετε στη γάστρα.
- Προσθέτετε το σκόρδο, μαϊντανό και ανακατεύετε.
- Βάζετε επάνω το τυρί και το βούτυρο
- Σφραγίζετε το καπάκι της γάστρας με το ζυμάρι που έχετε φτιάξει.
- Βάζετε τη γάστρα σε φούρνο 100ο c από το βράδυ.
- Τo πρωί τα κρέατα θα λιώνουν στο στόμα και θα είναι νοστιμότατα.Μπορείτε στη γάστρα να βάλετε μικρές πατάτες ολόκληρες καθαρισμένες.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου