ΥΛΙΚΑ
1 κιλό κρέας χοιρινό σε μικρά κομμάτια
1 κιλό πράσα χονδροκομμένα
½ κιλό καρότα σε
ροδέλες
4 κ.σ. χυμό ντομάτας
1 κ. γλ. αλάτι
Λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι
μαύρο και κόκκινο πιπέρι
λεμόνι, μαϊντανός
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνετε τα πράσα και τα καρότα σε κατσαρόλα με νερό που βράζει να πάρουν μια με δυο βράσεις και στη συνέχεια τα στραγγίζετε σε τρυπητό.
- Πλένετε το κρέας, στραγγίζετε και αλατοπιπερώνετε.
- Στη συνέχεια το βάζετε σε τηγάνι με λίγο νερό να πάρει μια βράση. Ρίχνετε αλάτι και το λάδι. Μόλις απορροφηθεί το νερό ρίχνετε τα πράσα, τα καρότα, το πιπέρι, τη ρίγανη και τα τσιγαρίζετε σε σιγανή φωτιά. Στο τέλος ρίχνετε το χυμό τομάτας και ανακατεύετε καλά.
- Αφήνετε το φαγητό να πάρει 2-3 βράσεις να φύγουν όλα τα υγρά, ρίχνετε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, μπόλικο λεμόνι και από πάνω ψιλοκομμένο μαίντανό.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου