Υλικά
4
μικρές αγριόπαπιες (Σαρδέλες ή
γαντζούρια)
1 φλιτζάνι λάδι
1
φλιτζάνι ρύζι
1
μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1ματσάκι
μαϊντανό ψιλοκομμένος
Μαύρο
πιπέρι σε κόκκους
αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
Μαδάτε
τις αγριόπαπιές, τις καθαρίζετε, τις πλένετε καλά. Τις βάζετε μαζί με τα
εντόσθια σε κατσαρόλα με νερό και βράζετε ώστε να μαλακώσουν. Ψιλοκόβετε τα
εντόσθια. Ρίχνετε σε τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι τα εντόσθια και
προς το τέλος καβουρδίζετε και το ρύζι. Γεμίζετε τις κοιλιές των παπιών με το
μείγμα που φτιάξατε και τα τοποθετείτε σε ταψί.
Προσθέτετε ανάλογο νερό και ψήνετε σε 220 ο c επι 45
λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα παπιά και να ψηθεί το ρύζι.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου